مواد اولیه :
ماهی قزلآلا دو عدد
سبزی پلویی شامل شوید، تره، گشنیز و برگسیر ۵۰۰ گرم
برنج چهار پیمانه
روغن به میزان لازم
عرق آویشن دو قاشق سوپخوری
عرق هل دو قاشق سوپخوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
پودر سوخاری به میزان لازم
زعفران آب کرده به میزان لازم
طرز تهیه
برنج را خیس کرده و نمک اضافه میکنیم. سبزی را پاک کرده، شسته و خرد میکنیم. ماهیها را پاک کرده، از وسط به دو نیم نموده، استخوانهای میانی را خارج میکنیم. بعد هر قسمت از فیله ماهی را از طول به دو قسمت تقسیم میکنیم. عرقها را روی ماهی ریخته، نمک، فلفل و زردچوبه میزنیم و یک ساعت به آن استراحت میدهیم.
ماهیها را در پودر سوخاری غلتانده، سپس رول کرده و در روغن فراوان سرخ میکنیم. برنج را آبکش کرده، لابهلای آن سبزی را پاشیده و روی اجاق گاز قرار میدهیم. مقداری روغن داغ و زعفران روی برنج میریزیم و برنج را دم میکنیم. برای شب عید بهتر است در کنار سبزی پلو ماهی، کوکو سبزی را هم درست کنیم.