مواد اولیه :
کره ۱۴۰ گرم
پودر شکر ۸۰ گرم
زرده تخممرغ یک عدد
آرد ۲۰۰ گرم
زعفران آبکرده یک قاشق مرباخوری
وانیل ۱/۸قاشق چایخوری
مواد لازم رویه
سفیده تخممرغ یک عدد
پودرشکر ۳۰ گرم
وانیل ۱/۸قاشق چایخوری
پودر گلمحمدی به میزان لازم
طرز تهیه
کره و پودر شکر را با همزن برقی به مدت یک دقیقه میزنیم. زرده تخممرغ و وانیل را به مواد اضافه کرده و ۳۰ ثانیه دیگر با همزن میزنیم، سپس آرد را به همراه زعفران به مواد افزوده و با دست مخلوط میکنیم تا به صورت خمیر درآید. در صورت چسبناک بودن خمیر روی آن پلاستیک کشیده و یک ساعت در یخچال قرار میدهیم. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم. خمیر را بین دو تا کاغذ روغنی به ضخامت ۳-۲ میلیمتر پهن کرده و با قالب شکل میدهیم، در سینی چرب نشده میچینیم و به مدت ۱۲-۱۰ دقیقه در طبقه وسط قرار میدهیم. برای رویه شیرینی سفیده تخممرغ را با همزن برقی میزنیم تا کمی فرم بگیرد، سپس پودر شکر را کمکم افزوده و هم میزنیم. وانیل را ریخته و هم زده تا سفیده فرم بگیرد. از مواد با قاشق نامنظم روی خمیر میریزیم و کمی پودر گل محمدی میپاشیم.