یکشنبه , ۲۷ آبان ۱۳۹۷

ستاره های طلایی

مواد اولیه :



کره                                             ۱۴۰ گرم

پودر شکر                                ۸۰ گرم

زرده تخم‌مرغ                           یک عدد

آرد                                    ۲۰۰ گرم

زعفران آب‌کرده           یک قاشق مرباخوری

وانیل                       ۱/۸قاشق چایخوری

مواد لازم رویه

سفیده تخم‌مرغ                          یک عدد

پودرشکر                                   ۳۰ گرم

وانیل                           ۱/۸قاشق چایخوری

پودر گل‌محمدی                         به میزان لازم

طرز تهیه

کره و پودر شکر را با همزن برقی به مدت یک دقیقه می‌زنیم. زرده تخم‌مرغ و وانیل را به مواد اضافه کرده و ۳۰ ثانیه دیگر با همزن می‌زنیم، سپس آرد را به همراه زعفران به مواد افزوده و با دست مخلوط می‌کنیم تا به صورت خمیر درآید. در صورت چسبناک بودن خمیر روی آن پلاستیک کشیده و یک ساعت در یخچال قرار می‌دهیم. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم. خمیر را بین دو تا کاغذ روغنی به ضخامت ۳-۲ میلی‌متر پهن کرده و با قالب شکل می‌دهیم، در سینی چرب نشده می‌چینیم و به مدت ۱۲-۱۰ دقیقه در طبقه وسط قرار می‌دهیم. برای رویه شیرینی سفیده تخم‌مرغ را با همزن برقی می‌زنیم تا کمی فرم بگیرد، سپس پودر شکر را کم‌کم افزوده و هم می‌زنیم. وانیل را ریخته و هم زده تا سفیده فرم بگیرد. از مواد با قاشق نامنظم روی خمیر می‌ریزیم و کمی پودر گل محمدی می‌پاشیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top