مواد اولیه :
آرد دو قاشق غذاخوری
کره ۳۵ گرم
شیر یک پیمانه
نمک نصف قاشق مرباخوری
فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
کره را روی حرارت ذوب میکنیم، سپس آرد را میافزاییم و به همراه نمک و فلفل هم میزنیم تا آرد کمی تفت بخورد و مثل نان خشک شود. شیر را کمکم اضافه میکنیم. باید توجه داشته باشیم که سس مدام باید روی حرارت هم بخورد و آنقدر ادامه میدهیم تا سس یکدست شود.
این سس در غذاهای مختلفی همچون لازانیا و موساکا استفاده میشود. در ضمن از ترکیب این سس با پنیر پیتزا، در سوفلهها هم استفاده میشود.