یکشنبه , ۲۷ آبان ۱۳۹۷

سس سفید

مواد اولیه :


آرد                                                                                              دو قاشق غذاخوری

 کره                                                                                                       ۳۵ گرم

 شیر                                                                                                        یک پیمانه

 نمک                                                                                        نصف قاشق مرباخوری

 فلفل                                                                                                    به میزان لازم

طرز تهیه

کره را روی حرارت ذوب می‌کنیم، سپس آرد را می‌افزاییم و به همراه نمک و فلفل هم می‌زنیم تا آرد کمی تفت بخورد و مثل نان خشک شود. شیر را کم‌کم اضافه می‌‌کنیم. باید توجه داشته باشیم که سس مدام باید روی حرارت هم بخورد و آنقدر ادامه می‌دهیم تا سس یک‌دست شود.

این سس در غذاهای مختلفی همچون لازانیا و موساکا استفاده می‌شود. در ضمن از ترکیب این سس با پنیر پیتزا، در سوفله‌ها هم استفاده می‌شود.

سس سفید

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top