پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷

سـس هـزار جـزیره

مواد اولیه :



سـس هـزار جـزیره

 مواد لازم برای سه نفر

 تخم‌مرغ پخته شده:                          پنج عدد

 ساقه پیازچه:                                چهار عدد

 خیارشور:                                    ۱۰۰ گرم

 ساقه جوان کرفس:                          سه عدد

 روغن زیتون:                               یک پیمانه

 سرکه سفید:                                  نصف پیمانه

 خامه یا سس مایونز:                        نصف پیمانه

 سس تند:                                     یک تا دو قاشق سوپخوری

 نمک:                                          نصف قاشق چایخوری

 طرز تهیه

پیازچه و ساقه کرفس را تمیز شسته و ریز خرد می‌کنیم. خیارشور را نیز ریز خرد می‌کنیم. تخم‌مرغ‌ها را پوست گرفته، سفید و زرده آن را از هم جدا کرده، سپس زرده تخم‌مرغ را ریز رنده نموده و در سرکه حل می‌کنیم. سس تند و روغن زیتون را به آن افزوده و کاملا با هم مخلوط می‌کنیم.

حال سفیده تخم‌مرغ را ریز رنده کرده و با سبزی‌های خرد شده، خامه یا مایونز در ظرفی جدا مخلوط کرده و مقداری نمک هم به آن اضافه می‌کنیم.

در نهایت تمام مواد را با هم کاملا مخلوط و هم می‌زنیم تا یک‌دست شود.

 نکته

این سس ماندگاری طولانی ندارد و حدود یک هفته در یخچال می‌ماند، بنابراین بهتر است مقدار زیادی از آن درست نکنید.

در تهیه این سس تمام مواد آن باید بسیار ریز خرد شوند، به طوری که به هیچ‌وجه قابل تشخیص نباشند.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top