مواد اولیه :
ســس خــردل
مواد لازم برای یک پیمانه
آبلیمو: ۱/۴پیمانه
پودر خردل: دو قاشق سوپخوری
خامه: چهار قاشق سوپخوری
نمک: ۱/۴قاشق چایخوری
فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه
ابتدا آبلیمو، پودر خردل، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی میریزیم و با قاشق کاملا هم میزنیم تا یکدست شود، در آخر خامه را به آن اضافه میکنیم و همه مواد را کاملا با هم مخلوط میکنیم. این سس بهتر است همزمان با خوراک اصلی تهیه شود. سس خردل را تا حداکثر سه روز در یخچال و در ظرف شیشهای در بسته میتوان نگه داشت.