جمعه , ۲۳ آذر ۱۳۹۷

ســس خــردل

مواد اولیه :


ســس خــردل

 مواد لازم برای یک پیمانه

 آبلیمو:                                           ۱/۴پیمانه

 پودر خردل:                                   دو قاشق سوپخوری

 خامه:                                           چهار قاشق سوپخوری

 نمک:                                            ۱/۴قاشق چایخوری

 فلفل سیاه:                                      نصف قاشق چایخوری

 طرز تهیه

 ابتدا آبلیمو، پودر خردل، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی می‌ریزیم و با قاشق کاملا هم می‌زنیم تا یکدست شود، در آخر خامه را به آن اضافه می‌کنیم و همه مواد را کاملا با هم مخلوط می‌کنیم. این سس بهتر است همزمان با خوراک اصلی تهیه شود. سس خردل را تا حداکثر سه روز در یخچال و در ظرف شیشه‌ای در بسته می‌توان نگه داشت.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top