پنج شنبه , ۲ اردیبهشت ۱۴۰۰

سماق پلو

مواد لازم برای ۲ نفر :
برنج= ۲پیمانه
گوشت چرخ کرده =۳۰۰ گرم
فلفل دلمه ای خلال شده
پیاز رنده شده =۱ عدد
زعفران دم کرده= ۳ قاشق غذاخوری
سماق= ۲قاشق غذاخوری
روغن= به میزان کافی
نمک فلفل و زردچوبه= به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا گوشت , پیاز , نمک , فلفل و زردچوبه را مخلوط میکنیم , گوشت را کامل ورز میدهیم و بصورت قلقلی های ریز در می آوریم. برنج را آبکش نموده , یک کفگیر از آن را با زعفران مخلوط میکنیم. ته قابلمه کمی روغن ریخته . به اندازه یک کفگیر برنج (یک لایه از برنج ساده و یک لایه از برنج زعفرانی) درون آن میریزم , مقداری سماق روی آن می پاشیم. حال یک لایه از گوشت و فلفل دلمه ای را بر روی برنج میریزیم. تا آخر این کار را لایه به لایه انجام میدهیم یعنی یک لایه برنج و یک لایه مواد. در ضمن لایه آخر و بالایی باید برنج باشد. سماق هم در همه لایه ها باید پاشیده شود. حاصل را حدود ۳۰ دقیقه روی حرارت میگذاریم تا جاییکه برنج دم بکشد و گوشت ها در میان آن کامل پخته گردد. در انتها نیز بصورت دلخواه تزئین می نماییم.
(غذایی است ساده اما بسیار خوشمزه , پیشنهاد می کنم حتما امتحان کنید)
امیدوارم خوشتان بیاید

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top