شنبه , ۳ آبان ۱۳۹۹

سمک صیادیه

مواد لازم:
ماهی شیر یا کوسه=۱کیلو
آرد=۱فنجان
پیازچه خرد شده=۲قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش=۴تا۵ قاشق غذاخوری
لیمو ترش حلقه شده=۱عدد
سرکه=۵تا۴ قاشق غذاخوری
روغن زیتون=۵تا۴ قاشق غذاخوری
سیر رنده شده=۲حبه
پودر زیره و فلفل بهار=از هر کدام ۱قاشق غذاخوری
نمک و فلفل=به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن ماهی=به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه ی برنج با سس سویا:
برنج=۳پیمانه
پیاز نگینی شده=۱پیمانه
گشنیز خرد شده=۱پیمانه
پیاز داغ=۱پیمانه
سیر رنده شده=۱تا۲حبه
پودر زیره ی سیاه=نصف قاشق چایخوری
پودر دارچین=نصف قاشق چایخوری
پودر زنجفیل خشک=۱ قاشق چایخوری
پودر جوز هندی=۱ قاشق چایخوری
سویاسس=یک ونیم قاشق غذاخوری
آب=۴پیمانه
روغن=۴تا۵قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه ی سس ماهی:
آرد =۲قاشق غذاخوری
پودر زیره ی سیاه=نصف قاشق غذاخوری
پودر دارچین=نصف قاشق غذاخوری
جوز هندی=۱قاشق چایخوری
روغن زیتون=۳قاشق غذاخوری
سویا سس=یک ونیم قاشق غذاخوری
آب=۲لیوان
آب لیمو=به مقدار لازم
نمک و فلفل=به مقدار لازم
طرز تهیه ماهی:
تمام مواد لازم داده شده را با هم مخلوط کرده،ماهی را به مدت یک ساعت در این مایه بخوابانید سپس آن را در آرد غلطانیده و در روغن فراوان که بهتر است همان روغنی که پیاز داغ را در آن سرخ کرده اید باشد با حرارت کمی بیشتر از متوسط سرخ کنید.
طرز تهیه سس ماهی:
آرد را در روغن زیتون تفت دهید،آب را کم کم اضافه کنید و خوب هم بزنید تا آرد گلوله نشود ،زیره ،دارچین ،جوز هندی ،سویا سس و نمک وفلفل را اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا سس کمی غلیظ شود و در پایان آب لیمو را اضافه کنید.
طرز تهیه برنج با سویاسس :
سیر رنده شده،زنجفیل وپیاز نگینی شده را در روغن تفت داده ،برنج را اضافه کرده حدود ۵تا ۶ دقیقه تفت دهید،۲ قاشق پیاز داغ،دارچین،زیره ،جوز هندی ،نمک ،فلفل وسویاسس را اضافه کنید،مواد را مخلوط کرده و سپس آب را بیفزایید و بگذارید تا آب برنج دم بکشد .برنج را دردیس کشیده با قطعات ماهی سرخ شده و بقیه ی پیاز داغ و گشنیز تازه خرد شده روی برنج را تزیین کنید.سس را در ظرف سس خوری ریخته ودر کنار دیس برنج قرار دهید و به همراه برنج و ماهی میل کنید.
نکته :
۱-مقدار آب داده شده در طبخ برنج با توجه به نوع برنج مصرفی شما ممکن است کمتر یا بیشتر باشد.
۲-سمک صیادیه به معنی ماهی صید شده است که نوعی خوراک ماهی به سبک عربی است.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top