دوشنبه , ۳۱ شهریور ۱۳۹۹

سوته قارچ و گوشت

مواد لازم:
گوشت گوساله ریز قیمه شده =۲۵۰ گرم
قارچ= ۵۰۰ گرم
فلفل سبز= ۲ عدد
پیاز =۱ عدد متوسط
گوجه فرنگی= ۲ عدد
نمک – فلفل- روغن مایع= ۴ ق غ
طرز تهیه:
چون مدت زمان پخت گوشت نسبت به سبزیجات بیشتره پس اونارو ریز خرد میکنیم و با ۲ لیوان آب میزاریم تا بپزه. قارچ و پیاز و فلفل سبزرا ریز خرد میکنیم وروغن مایع رو علاوه کرده و سرخ میکنیم .
این سبزیجات را رو شعله بزرگ اجاق و با حرارت زیاد با هم زدن سوته میکنیم و به این علت میگم رو حرارت زیاد چون قارچ تو حرارت کم زیاد اب میندازه وقتی سبزیجات ابشو کشید گوشتها رو علاوه میکنیم و به هم زدن ادامه میدیم و سرخ میکنیم
گوجه فرنگی ها رو اضافه میکنیم و ۵ دقیقه دیگه به سرخ کردن ادامه میدیم و بعد نمک و فلفل را علاوه کرده و از روی حرارت برمیداریم .
سوته قارچ و مرغ :
به این مواد فقط فلفل قرمز را خرد کرده و علاوه میکنیم و تنها فرق در روش پخت اینه که ابتدا گوشت مرغ را سوته کرده و بعد سبزیجات رو بهش اضافه میکنیم .

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top