شنبه , ۴ آذر ۱۳۹۶

سوهان زرندی

مواد اولیه :


  • آرد گندم و آرد سن از هر کدام ۱۲۵۰ گرم
  • شکر دو کیلوگرم
  • روغن ۱۲۵۰ گرم
  • هل و زغفران به میزان لازم

 

طرز تهیه:

آرد‌ها را با هم مخلوط کرده و کمی به آن آب اضافه کنید تا روان شوند. سپس روی حرارت قرار داده و هم زده تا خامی آرد گرفته شود. شکر را اضافه کرده و مرتبا هم بزنید.

بعد از نیم ساعت، روغن را اضافه کرده و مجددا هم بزنید تا سفت شود. زعفران و هل افزوده و کمی مخلوط کنید. سپس به اندازه یک گردو از مواد برداشته و روی یک تخته با وردنه باز کنید (مطابق شکل) تا نازک شود.

نکته:

۱٫ این سوهان، مخصوص شهر زرند در استان کرمان می‌باشد.

۲٫ آرد سن، آرد جوانه گندم است.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top