مواد اولیه :
- آرد گندم و آرد سن از هر کدام ۱۲۵۰ گرم
- شکر دو کیلوگرم
- روغن ۱۲۵۰ گرم
- هل و زغفران به میزان لازم
طرز تهیه:
آردها را با هم مخلوط کرده و کمی به آن آب اضافه کنید تا روان شوند. سپس روی حرارت قرار داده و هم زده تا خامی آرد گرفته شود. شکر را اضافه کرده و مرتبا هم بزنید.
بعد از نیم ساعت، روغن را اضافه کرده و مجددا هم بزنید تا سفت شود. زعفران و هل افزوده و کمی مخلوط کنید. سپس به اندازه یک گردو از مواد برداشته و روی یک تخته با وردنه باز کنید (مطابق شکل) تا نازک شود.
نکته:
۱٫ این سوهان، مخصوص شهر زرند در استان کرمان میباشد.
۲٫ آرد سن، آرد جوانه گندم است.