جمعه , ۲۴ آذر ۱۳۹۶

سوهان عسلی

مواد اولیه :

  • شکر یک پیمانه
  • گلاب و عسل یک قاشق غذاخوری
  • خلال بادام ۲۵۰ گرم
  • روغن مایع یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

شکر، عسل، روغن مایع و گلاب را در ظرفی مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار می‌‌دهیم تا به صورت کارامل (آب شده قهوه‌ای روشن) دربیاید. در انتها خلال‌بادام یا مغزهای دیگر را اضافه کرده، بعد از سه دقیقه داخل دیس فلزی که از قبل چرب شده می‌‌ریزیم تا سرد شود.

نکته:

۱- برای آن که مطمئن شویم سوهان عسلی روی حرارت آماده شده است باید مقداری از مایه را در یک لیوان آب سرد بریزیم. در این صورت سوهان ترد شده و به اصطلاح خود را می‌گیرد.

۲- اگر سوهان عسلی روی حرارت تهیه می‌کنیم باید آن را سریع داخل ظرف مورد نظر بریزیم و حرارت را کم کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top