- شکر یک پیمانه
- آب ۱/۸ پیمانه
- کنجد تفداده شده یک پیمانه
- گردوی تفتداده شده یک پیمانه
- کره ۵۰ گرم
- زعفران نصف قاشق چایخوری
- خلال پسته به میزان لازم
طرزتهیه:
شکر را روی اجاق گذاشته آب را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم تا شکر ذوب شود و حالت کاراملی پیدا کند. سپس کره، کنجد، گردو و زعفران حل شده را اضافه میکنیم. مواد را مخلوط کرده و از روی اجاق بر میداریم و داخل یک سینی که از قبل با روغن مایع چرب شده میریزیم و با یک وردنه مرطوب، مواد را درون سینی صاف کرده با خلال پسته و تا داغ است به دلخواه برش میزنیم و تزئین میکنیم و بعد از سرد شدن در ظرف مورد نظر میچینیم.