پنج شنبه , ۲۳ آذر ۱۳۹۶

سوهان کنجدی

مواد اولیه :


  • شکر یک پیمانه
  • آب ۱/۸ پیمانه
  • کنجد تف‌داده شده یک پیمانه
  • گردوی تفت‌داده شده یک پیمانه
  • کره ۵۰ گرم
  • زعفران نصف قاشق چایخوری
  • خلال پسته به میزان لازم

طرزتهیه:

شکر را روی اجاق گذاشته آب را به آن اضافه می‌‌کنیم و می‌‌گذاریم تا شکر ذوب شود و حالت کاراملی پیدا کند. سپس کره، کنجد، گردو و زعفران حل شده را اضافه می‌‌کنیم. مواد را مخلوط کرده و از روی اجاق بر می‌‌داریم و داخل یک سینی که از قبل با روغن مایع چرب شده می‌‌ریزیم و با یک وردنه مرطوب، مواد را درون سینی صاف کرده با خلال پسته و تا داغ است به دلخواه برش می‌‌زنیم و تزئین می‌‌کنیم و بعد از سرد شدن در ظرف مورد نظر می‌‌چینیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top