مواد اولیه :
- برنج پنج پیمانه
- لوبیا چیتی تازه دو و نیم تا سه پیمانه
- سیبزمینی مکعبی خرد شده سه عدد
- نمک به میزان لازم
- زردچوبه یک قاشق چایخوری
- سبزی محلی خرد شده دو تا سه پیمانه
- کره محلی ۱۰۰ گرم
طرز تهیه:
برنج را شسته و در آب نمک خیس کرده تا چند ساعت بماند. سبزیها را نیز شسته و خرد میکنیم. در قابلمه آب را جوش آورده، لوبیا چیتی را در آن میریزیم تا کمی مغز پخت شود سپس برنج را به آن اضافه میکنیم، وقتی مغز برنج کمی باز شد سیبزمینی خرد شده را به آن اضافه کرده، کمی نمک و زردچوبه زده، سبزی خرد شده را هم میریزیم. بلافاصله برنج را آبکش کرده، در کف قابلمه کمی کره محلی، زردچوبه، بعد سیبزمینی ورقه شده میگذاریم(برای ته دیگ) برنج را در قابلمه ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا بخار آن بلند شود. مقداری کره را روی برنج گذاشته و حرارت آن را کم میکنیم تا برنج دم بکشد. برنج را در دیس کشیده با کباب یا بادنجان سرخ شده سرو میکنیم.