پنج شنبه , ۶ آذر ۱۳۹۹

سیب زمینی پلو با گوشت و نخودفرنگی

مواد اولیه :



نخود                                                              یک پیمانه

ماهیچه یا سردست گوسفندی                ۵۰۰ گرم

 سیب‌زمینی                                          یک عدد

 فلفل دلمه‌ای سبز                                 یک عدد

 گوجه مینیاتوری                           یک پیمانه

 پیاز خلال شده                                         یک پیمانه

 رب گوجه‌فرنگی                 یک قاشق غذاخوری

 پودرکاری                                یک قاشق چایخوری

 زردچوبه                         یک قاشق چایخوری

 برنج خیس خورده                    چهار پیمانه

نمک، فلفل و روغن                                    به میزان لازم

طرز تهیه

پیاز را درون روغن تفت داده و زردچوبه را به آن می‌افزاییم، گوشت‌ را نیز تکه‌تکه کرده یا به صورت خلال درشت خرد می‌کنیم و درون پیاز تفت می‌دهیم. نخود را که از شب قبل خیسانده‌ایم، به همراه چهار لیوان آب روی حرارت قرار می‌دهیم تا پخته شود. سیب‌زمینی نگینی خرد شده را همراه فلفل دلمه‌ای خلال شده، گوجه‌فرنگی‌های حلقه شده و رب گوجه‌فرنگی تفت داده، نمک، فلفل و پودر کاری را نیز به مواد اضافه می‌کنیم. پس از آن وقتی که آب گوشت و نخود کشیده شده و پختند، آنها را به بقیه مواد اضافه می‌کنیم. برنج را نیز پس از این‌که در آب جوش پختیم، آبکش کرده و مواد را لابه‌لای برنج ریخته و روی آن کمی روغن، آب و پودرکاری اضافه می‌کنیم تا دم بکشد.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top