مواد اولیه :
سیر بوتهای دو کیلوگرم
سرکه قرمز یک و نیم لیتر
شکر ۵۰۰گرم
نمک دو قاشق غذاخوری
آب به میزان لازم
طرز تهیه:
با این روش سیرترشی فوری تهیه خواهید کرد حتما امتحان کنید! این ترشی در تمام فصول سال قابل تهیه است.
ابتدا سیرهای بوتهای را میشوییم. قابلمهای را پر از آب کرده و میگذاریم تا کاملا بجوشد. سیرهای تمیز شده را داخل آب جوش میریزیم و ۱۰ دقیقه میجوشانیم. سیرها را داخل آبکش ریخته و زیر آب سرد میگیریم، سپس سیرها را روی پارچه خشک چیده و بعد از دو ساعت در ظرف مخصوص ترشی میریزیم. شکر را کاراملی میکنیم، به این صورت که شکر را داخل قابلمه میریزیم و با شعله خیلی کم حرارت میدهیم تا طلایی شود. (دقت کنید که شکر بیش از از حد قهوهای نشود تا بسوزد و تلخ شود.) بعد از کارامل کردن شکر، سرکه و نمک را اضافه کرده و میگذاریم مخلوط با شعله کم بجوشد. کارامل که کاملا در سرکه حل شد، آن را داغ داغ روی سیرها میریزیم و در ظرف را میبندیم. بعد از ۲۰ روز ترشی آماده است.