سه شنبه , ۸ مهر ۱۳۹۹

شامی پوک

مواد لازم:
گوشت مغز ران بدون استخوان گوسفندی =۵۰۰گرم
لپه =۵۰۰ گرم
تخم مرغ محلی =۵ عدد
زعفران ساییده در آب جوش =۱ قاشق سوپ خوری
پیاز متوسط =۱ عدد
نمک دریا و فلفل= به میزان لازم
طرز تهیه:
لپه پاک کرده و شسته شده را با کمی نمک دریا و مقداری آب می پزیم . بطوریکه بعد از پخته شدن آب نداشته باشد بعد در صافی ریخته تا آب آن کاملاً خارج شود. گوشت چرخ نشده و پیاز خرد شده را روی حرارت قرار می دهیم تا آب گوشت کشیده شده و پیاز نرم شود. سپس لپه را به آن ها اضافه می کنیم و مقداری تفت می دهیم. کل مواد را داخل چرخ گوشت ریخته و چرخ می کنیم. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته کمی بهم می زنیم. زعفران را اضافه می کنیم . سپس گوشت و پیاز و لپه چرخ شده را به تخم مرغ اضافه نموده و به مقدار لازم نمک دریا و فلفل می ریزیم . تمام مواد را خوب مخلوط کرده و ورز می دهیم تا حالت چسبندگی پیدا کند. سپس در ظرفی روغن ریخته روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود و همانند شامی آرد نخودچی سرخ می کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top