دوشنبه , ۷ اسفند ۱۳۹۶

شــیرینی تر

مواد اولیه :


  • تخم‌مرغ هفت عدد
  • شکر ۲۰۰ گرم
  • آرد سفید ۲۵۰ گرم
  • بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
  • وانیل یا رنده پوست لیموترش به میزان لازم
  • آبجوش ۱/۴ پیمانه
  • خامه ۲۰۰ گرم

 

طرز تهیه:

 ابتدا تخم‌مرغ و شکر را زده تا سفید شود. بعد بیکینگ پودر و وانیل را هم اضافه کرده با همزن برقی بزنید تا سفت شود. آرد را کم‌کم مخلوط کرده و با همزن به سرعت بزنید. داخل سینی را کاغذ انداخته کمی چرب کرده یا کاغذ روغنی بیندازید. و در فری که با حرارت۱۸۰ درجه سانتی‌گراد از قبل گرم کرده‌اید به مدت ۲۵ دقیقه قرار دهید. پس از پخت، کمی که سرد شد از قالب جدا کنید وسط کیک را برش دهید و کمی شربت (آبجوش و وانیل) روی کیک بریزید و وسط آن را خامه مالیده و کمی از خامه را در قیف ریخته با ترافل رنگی و انواع کمپوت یا میوه تازه تزیین نمایید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top