یکشنبه , ۶ فروردین ۱۴۰۲

شــیرینی فــندقی

مواد اولیه :

  • تخم‌مرغ یک عدد
  • کره ۱۰۰ گرم
  • روغن مایع ۱/۴ پیمانه
  • پودر شکر یک پیمانه
  • بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
  • آرد دو و نیم پیمانه
  • فندق آسیاب شده نصف پیمانه
  • پودر کاکائو و پودر شکر به میزان لازم

طرز تهیه:

 یک نوع شیرینی مخصوص ایام نوروز که به مدت زیادی هم تازه باقی می‌ماند.

کره، روغن، فندق آسیاب شده و پودر شکر را با هم مخلوط کرده بعد تخم‌مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و به مواد قبلی افزوده و کاملا هم زده تا خمیر صافی به دست آید. از خمیر به اندازه گردو برداشته و گرد کنید و در سینی فر چرب شده بچینید در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار دهید. بعد از پخت ابتدا روی شیرینی‌ها پودر شکر پاشیده و سپس روی آنها پودر کاکائو بریزید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top