مواد اولیه :
- تخممرغ یک عدد
- کره ۱۰۰ گرم
- روغن مایع ۱/۴ پیمانه
- پودر شکر یک پیمانه
- بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
- آرد دو و نیم پیمانه
- فندق آسیاب شده نصف پیمانه
- پودر کاکائو و پودر شکر به میزان لازم
طرز تهیه:
یک نوع شیرینی مخصوص ایام نوروز که به مدت زیادی هم تازه باقی میماند.
کره، روغن، فندق آسیاب شده و پودر شکر را با هم مخلوط کرده بعد تخممرغ را اضافه کنید و هم بزنید. آرد و بیکینگ پودر را الک کرده و به مواد قبلی افزوده و کاملا هم زده تا خمیر صافی به دست آید. از خمیر به اندازه گردو برداشته و گرد کنید و در سینی فر چرب شده بچینید در فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار دهید. بعد از پخت ابتدا روی شیرینیها پودر شکر پاشیده و سپس روی آنها پودر کاکائو بریزید.