شنبه , ۴ آذر ۱۳۹۶

شـیرینی کنجدی

مواد اولیه :


  • کنجد ۲۵۰ گرم
  • شکر ۲۵۰ گرم
  • روغن به مقدار کم

طرز تهیه:

کنجدها را درون تابه‌ای بریزید و چند دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی تغییر رنگ پیدا کنند سپس آنها را در ظرف دیگری قرار داده تا خنک شوند. شکر را درون تابه ریخته و گرم کنید تا به رنگ قهوه‌ای روشن درآید و کارامل شود. کنجدها را با شکر مخلوط کنید. مواد را درون یک سینی که از قبل چرب کرده‌اید ریخته و با قاشق آن را صاف کنید. می‌توانید در این مرحله قالب بزنید یا پس از خنک شدن آن را تکه تکه کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top