شنبه , ۵ فروردین ۱۴۰۲

شـیـرینی بریلـو

مواد اولیه :


شـیـرینی بریلـو

 مـواد لازم

 روغن جامد:                                  نصف پیمانه

تخم‌مرغ زرده و سفیده جدا:                  دو عدد

پودر شکر:                                     ۱/۴ پیمانه

پودر هل:                                       یک قاشق چایخوری

پودر نارگیل:                                   نصف پیمانه

آرد:                                              یک و نیم پیمانه

پودر قند و بریلو برای تزیین:                به میزان لازم

 طرز تهیه

روغن جامد و پودر شکر را با همزن می‌زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. پودر هل را افزوده و زرده‌ها را دانه‌دانه اضافه کرده و پس از هر زرده حدود سه دقیقه هم می‌زنیم، سپس آرد را اضافه کرده تا خمیر لطیفی به دست آید. از خمیر گلوله‌های کوچکی برمی‌داریم، در دست گرد کرده و در سفیده تخم‌مرغ، سپس در پودر نارگیل زده و در سینی فر می‌گذاریم. هنگامی که در سینی گذاشتیم با انگشت اشاره روی شیرینی‌ها را کمی فشار داده و به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار داده و پس از پخت بلافاصله روی آنها پودر قند الک می‌کنیم. پس از خنک شدن داخل فرورفتگی‌ها را با بریلو پر می‌کنیم.

 نکته

بریلو ژله آماده‌ای است که می‌توانید از فروشگاه‌های لوازم قنادی تهیه کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top