دوشنبه , ۷ اسفند ۱۳۹۶

شکــلات پــرتقالی

مواد اولیه :


  • پوست پرتقال ۳۰۰ گرم
  • شکلات تخته‌ای ۵۰۰ گرم
  • وانیل ۱/۴قاشق چایخوری
  • خامه یک پیمانه

 

طرز تهیه:

شکلاتی بسیار پرطرفدار که حتما آماده آن را میل کرده‌اید، تصمیم گرفتم با فرا رسیدن سال جدید طرز تهیه این شکلات پرتقالی را آموزش بدهم.

ابتدا پوست پرتقال را به صورت باریک و خلال‌های بزرگ خرد کنید و آنها را به مدت یک روز در آب یخ قرار داده و چند بار آب آن را عوض کنید و در دو مرحله آن را بجوشانید تا تلخی آن به صورت کامل گرفته شود. شکلات تخته‌ای را به روش بن‌ماری آب کرده، خامه و وانیل را روی آن بریزید تا با هم مخلوط شوند. بعد پوست را به ترتیب داخل مواد قرار دهید و بگذارید روی کاغذ روغنی در یخچال به مدت نیم ساعت بماند، باید این کار را سه مرتبه تکرار کنید، تا شکلات‌ها همه به پوست پرتقال جذب شود در صورت تمایل می‌توانید روی آنها پودر پسته یا کنجد بریزید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top