چهارشنبه , ۹ مهر ۱۳۹۹

شکلات خرمـــایی

مواد اولیه :


  • خرمای بدون‌هسته و گردو و پودر نارگیل از هر کدام یک پیمانه
  • بیسکویت مادر یک بسته
  • گلاب سه قاشق غذاخوری
  • شکلات شیری (تخته‌ای سفید) ۵۰ گرم

شکلات خرمـــایی

 طرز تهیه:

خرما را با پودر بیسکویت و گردو خوب چرخ کنید. گلاب را به مواد اضافه و کمی ورز دهید. شکلات تخته‌ای سفید را رنده‌کرده و با بقیه مواد هم بزنید. خمیر باید حالتی داشته باشد که در دست خوب گلوله شود. پس از گلوله شدن آن را در پودر نارگیل یا کنجد غلتانده و در ظرف مورد نظر بچینید.  مواظب باشید روی هم قرار نگیرند.

 نکته:

۱٫ به جای پودر نارگیل می‌توانید از کنجد استفاده کنید.

۲٫ اگر خمیر شل بود کمی پودر بیسکویت اگر سفت بود کمی گلاب اضافه کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top