مواد اولیه :
- خرمای بدونهسته و گردو و پودر نارگیل از هر کدام یک پیمانه
- بیسکویت مادر یک بسته
- گلاب سه قاشق غذاخوری
- شکلات شیری (تختهای سفید) ۵۰ گرم
شکلات خرمـــایی
طرز تهیه:
خرما را با پودر بیسکویت و گردو خوب چرخ کنید. گلاب را به مواد اضافه و کمی ورز دهید. شکلات تختهای سفید را رندهکرده و با بقیه مواد هم بزنید. خمیر باید حالتی داشته باشد که در دست خوب گلوله شود. پس از گلوله شدن آن را در پودر نارگیل یا کنجد غلتانده و در ظرف مورد نظر بچینید. مواظب باشید روی هم قرار نگیرند.
نکته:
۱٫ به جای پودر نارگیل میتوانید از کنجد استفاده کنید.
۲٫ اگر خمیر شل بود کمی پودر بیسکویت اگر سفت بود کمی گلاب اضافه کنید.