مواد اولیه :
رشته سِوّیا یک بسته
شیر عسلی یک قوطی
پودر پسته ۱۰۰ گرم
پودر نارگیل ۱۰۰ گرم
کره ۵۰ گرم
پودر هل به میزان لازم
طرز تهیه:
بچهها من این شکلاتهای خوشمزه رو از پدربزرگم حاج آقا جواد شجاعی یاد گرفتم و در اینجا میخوام از پدربزرگ خوبم تشکر کنم بچهها من برای تهیه این شکلات از مامانم کمک گرفتم.
رشتهها را ریز خرد کرده و به همراه کره روی حرارت قرار میدهیم وقتی کره، آب شد و به خورد رشتهها رفت، شیرعسلی و هل را نیز اضافه کرده و مرتب هم میزنیم تا زمانی که مواد خودش را بگیرد و سفت شود. مواد را در یک ظرف مناسب که قبلا چرب نمودهایم ریخته و کاملا صاف میکنیم(در صورت دلخواه میتوانیم یک لایه مواد را کف ظرف ریخته بعد روی آن پودر پسته ریخته و مجددا بقیه مواد را روی آن بریزیم.) روی مواد را نیز میتوانیم با پودر نارگیل یا پسته تزیین نماییم. ظرف شکلات را به مدت دو ساعت در یخچال قرار داده سپس به صورت چهارگوش بریده و در کپسول شکلات قرار میدهیم.