مواد اولیه :
- کره ۱۰۰ گرم
- پودر پسته و پودر شکر از هر کدام دو قاشق غذاخوری
- گردو خرد و تفت داده شده یک پیمانه
- پودر کاکائو چهار قاشق غذاخوری
- پودر بیسکویت دو پیمانه
- پودر نارگیل نصف پیمانه
طرز تهیه:
کره را روی حرارت ملایم آب کنید سپس آن را کنار گذاشته و پودر شکر، پودر کاکائو و پودر نارگیل را به کره آب شده اضافه کرده و خوب هم بزنید. بیسکویت پودر شده را با گردو خوب مخلوط و به بقیه مواد را اضافه کرده و با نوک انگشتان مالش دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. در سینی یک کاغذ روغنی بیندازید و شکلات را روی آن پهن کنید. پودر پسته روی آن ریخته و یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود. سپس تیغه چاقو را در آب جوش بزنید و شکلاتها را برش دهید.