سه شنبه , ۱ مهر ۱۳۹۹

شنیسل گوشت

۱-گوشت راسته ی گوساله
۲-گردنان یک استکان
۳-تخم مرغ۴ عدد
۴-روغن ۲۰۰ گرم
۵-نمک و فلفل به میزان لازم
طرزتهیه:
گوشت را به قطعات متوسط تقسیم میکنیم هر قطعه را میکوبیم تا نازک شود تخم مرغ هارا میشکنیم و نمک وفلفل میزنیم و مخلوط میکنیم و در یک تابه روغن میریزیم ومیگذاریم داغ شود ابتدا هر تکه گوشت را ر گرد نان می زنیم وبعد در تخم مرغ و دوباره به گرد نان میزنیم و در روغن داغ میگذاریم تا دو طرف ان سرخ شود تکه های گوشت باید طلایی رنگ شود

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top