یکشنبه , ۶ فروردین ۱۴۰۲

شور ذرت

مواد اولیه :


ذرت شیری                                                                                             پنج عدد

 فلفل تند                                                                                                     دو عدد

 سیر                                                                                                          دو حبه

 سرکه                                                                                                    نصف پیمانه

 نمک                                                                                           سه قاشق سوپخوری

طرز تهیه

برگ‌های روی ذرت را جدا نموده و ذرت‌ها را بخارپز یا آب‌پز می‌‌کنیم. درون یک ظرف شیشه‌ای مناسب، ذرت‌های تکه شده را به همراه سیر و فلفل می‌ریزیم. در پایان نمک، سرکه و آب را مخلوط نموده و روی ذرت‌ها ریخته، در شیشه را محکم بسته و درون یخچال می‌گذاریم. این شور بعد از یک هفته آماده مصرف است.

نکته:

می‌توانید برای تهیه این شور، از ذرت‌های کوچک استفاده کنید.

شور ذرت

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top