پنج شنبه , ۱۰ مهر ۱۳۹۹

شوید پلو با لوبیا چشم بلبلی و مرغ

مواد اولیه :



لوبیا چشم بلبلی ۱۵۰ گرم

 برنج سه پیمانه

 کره ۸۰ گرم

 پیاز یک عدد

 مرغ یک عدد

 شوید خرد شده ۲۵۰ گرم

 زنجبیل پودر شده یک قاشق چایخوری

 ادویه پلویی یک قاشق سوپخوری

 زعفران حل شده دو قاشق سوپخوری

 فلفل،  روغن و  نمک به میزان لازم

طرز تهیه:

لوبیا را از ۲۴ ساعت قبل در آب خیس کرده و قبل از پخت در آبکش ریخته به همراه دو پیمانه آب و مقداری نمک آنها را می‌پزیم. برنج را با پنج پیمانه آب و مقداری نمک از سه ساعت قبل خیس می‌کنیم. برنج خیس شده را با کره روی حرارت زیاد قرار داده و پس از جوش آمدن لوبیا و زنجبیل را به همراه نیمی از زعفران و ادویه پلویی به آن می‌افزاییم. وقتی که آب برنج رو به اتمام بود شوید را افزوده و می‌گذاریم آب آن تبخیر شود. پس از آن حرارت را کم کرده و در قابلمه را می‌بندیم تا دم بکشد. در قابلمه‌ای جداگانه پیاز را خرد کرده و همراه تکه‌های مرغ خرد شده نمک، فلفل و مقداری آب می‌گذاریم تا پخته شود. پس از این‌که مرغ پخته شد آن را در روغن و زعفران سرخ می‌کنیم. پلو را در ظرف مناسبی کشیده و مرغ را بر روی آن قرار می‌دهیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top