- نسکافه یک قاشق سوپخوری
- آبجوش سه قاشق سوپخوری
- پودر بادام سه پیمانه
- شکر یک پیمانه
- سفیده تخممرغ کمی زده شده سه عدد
- دانه قهوه به تعداد شیرینیها
طرزتهیه:
سینی فر را چرب کرده یا کف آن کاغذ روغنی میاندازیم. نسکافه را با آبجوش در کاسه بزرگی حل کرده بعد پودر بادام، شکر و سفیده تخممرغ را اضافه کرده و هم میزنیم تا خمیر یکدست شود، به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته، گرد کرده با فاصله در سینی فر میچینیم و روی هر کدام یک دانه قهوه میگذاریم سپس فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه میگذاریم تا شیرینی بپزد آنگاه در همان دیس میگذاریم خنک شود. این شیرینی در ظرف در بسته میتواند به مدت ده روز بماند.