یکشنبه , ۲۷ آبان ۱۳۹۷

شیرینی جهرمی

مواد اولیه :


آرد سفید                                   ۴۰۰ گرم

 روغن جامد                                   یک پیمانه

 ماست کم‌چرب                                   یک پیمانه

جوش شیرین                                   یک قاشق مرباخوری

مواد لازم میانی:

 مغز گردو                                    ۳/۱پیمانه

 پودر قند                                   نصف پیمانه

 هل ساییده‌‌شده                                   یک قاشق مرباخوری

مواد لازم رومال شیرینی:

 زرده تخم‌مرغ                                   یک عدد

 زعفران حل کرده                                   یک قاشق مرباخوری

 شیر                                   یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

روغن را داغ می‌‌کنیم سپس از روی حرارت بر می‌‌داریم تا سرد شود. آرد، جوش‌شیرین و ماست را به آن اضافه می‌‌کنیم تا زمانی که خمیری درست شود که به دست نچسبد. خمیر را به مدت یک ساعت در جای گرم استراحت می‌دهیم. بعد از استراحت، خمیر را با وردنه به ضخامت یک سانتی‌متر باز می‌کنیم. مواد میانی را با هم مخلوط کرده و در وسط خمیری که به شکل مستطیل باز کرده‌ایم می‌ریزیم و به آرامی آن را رول می‌کنیم و با چاقوی تیز به صورت مورب می‌بریم. مواد رومال را نیز با هم مخلوط کرده  و با برس روی سطح شیرینی می‌مالیم سپس شیرینی را در فری که با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه قرار می‌دهیم. برای تزیین می‌توانیم از پودر قند یا پودر پسته استفاده کنیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top