مواد اولیه :
- کره ۲۰۰ گرم
- زعفران آب کرده یک قاشق سوپخوری
- زرده تخممرغ دو عدد
- آرد دو و نیم پیمانه
- پودر قند نصف پیمانه
- مارمالاد به میزان لازم
طرز تهیه:
من محبوبه صباغی طرز تهیه یک شیرینی خوشمزه را که سر جمع نیم ساعت وقت شما را خواهد گرفت، برایتان شرح میدهم.
کره و پودرقند را خوب بزنید تا کرم رنگ شود. زرده تخممرغ را به آن اضافه کرده و دو تا سه دقیقه با همزن برقی بزنید. سپس زعفران آب کرده را به مواد بیفزایید. آرد را تا جایی که خمیر به دست نچسبد به مخلوط اضافه کنید. بعد خمیر را به شکل توپهای گرد در آورده مارمالاد زده و در فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت ۱۵ دقیقه قرار دهید. بعد هم روی شیرینیها را با پودر پسته تزیین کنید.