چهارشنبه , ۲ خرداد ۱۳۹۷

شیرینی سه رنگ

مواد اولیه :

  • کره ۱۸۰ گرم
  • روغن مایع ۵۰ گرم
  • پودرقند ۱۰۰ گرم
  • وانیل نصف قاشق چایخوری
  • تخم‌مرغ یک عدد
  • پودر بادام و پودر پسته از هر کدام ۲۵ گرم
  • زرده تخم‌مرغ یک عدد
  • شکلات صبحانه و آرد به میزان لازم

طرز تهیه:

شیرینی سه رنگ، یک شیرینی خوشمزه و نوروزی است با من همراه باشید تا دستور تهیه آن را برایتان شرح دهم…

کره را به همراه روغن مایع، پودر قند و وانیل هم زده، سپس تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید در این هنگام مایه را به دو قسمت کرده به یک قسمت ۲۵ گرم پودر پسته و به قسمت دیگر ۲۵ گرم پودر بادام اضافه کنید. سپس به هر کدام آرد افزوده تا خمیر نرمی درست شود. (برای زیباتر شدن این شیرینی می‌توان از رنگ مخصوص شیرینی هم  استفاده کرد.) سپس خمیرها را باز کرده و به شکل دلخواه قالب بزنید. در فر با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ دقیقه بپزید تا زمانی که زیر شیرینی‌ها طلایی شود. بعد از خنک شدن دو لایه شیرینی را با یک لایه نسبتا ضخیم از شکلات صبحانه به هم بچسبانید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top