یکشنبه , ۲۷ آبان ۱۳۹۷

شیرینی شکلات و بادام

مواد اولیه :



کره ۱۴۰ گرم

 پودر قند ۶۰ گرم

 آرد ۲۵۰ گرم

 پودر بادام ۱۰۰ گرم

بادام پرک ۷۵ گرم

 وانیل نصف قاشق چایخوری

 شیر یک قاشق سوپخوری

 تخم‌مرغ یک عدد

 شکلات تخته‌ای به میزان لازم

طرز تهیه:

کره به دمای محیط رسیده را با پودر قند مخلوط و با همزن برقی می‌زنیم تا کرم رنگ شود. تخم‌مرغ وانیل و پودربادام را نیز افزوده و با همزن می‌زنیم تا مواد یکدست شود. سپس آرد الک شده و شیر را کم‌کم افزوده بعد با قاشق یا نوک انگشتان ترکیب می‌کنیم تا خمیر به دست آید. خمیر را داخل کیسه فریزر گذاشته و حدود یک ساعت داخل یخچال استراحت می‌‌دهیم (این خمیر تا ۲۴ ساعت قابل نگهداری است). اگر خمیر به دست می‌چسبد کافی است کمی آرد بپاشید و اگر خمیر خشک بود در حدود یک تا دو قاشق غذاخوری شیر به آن اضافه نمایید.

خمیر را بین دو کیسه نایلونی گذاشته با وردنه به قطر سه تا چهار میلی‌متر باز می‌کنیم و با قالب‌های مدل‌دار به دلخواه قالب زده و در سینی فر می‌چینیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد در طبقه وسط به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه قرار می‌دهیم.

پس از خنک شدن شیرینی با شکلات ذوب و خنک شده و بادام پرک تزیین می‌نماییم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top