مواد اولیه :
- آرد به میزان لازم
- آرد ذرت یک پیمانه
- پودرقند ۱۵۰ گرم
- بیکینگ پودر یک قاشق سوپخوری
- کره ۲۵۰ گرم
- وانیل ۱/۸قاشق چایخوری
- تخممرغ دو عدد
- پودر کاکائو وپودر نسکافه از هر کدام دو قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
وقتی به من گفتند یک شیرینی آسان را برای ایام عید آموزش دهم، من برای شما «شیرینی قهوه» را در نظر گرفتم. پودر قند و کره را با همزن بزنید تا پف کند (چهار دقیقه). تخممرغها را یکییکی افزوده و هم بزنید باقی مواد را با پودر کاکائو و آرد ذرت مخلوط کنید حالا کمکم آرد را به آن اضافه کرده تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد، سپس پودر نسکافه را اضافه نمایید. گلولههای کوچکی به اندازه فندق از خمیر برداشته و در دست به شکل بیضی در آورید. در سینی فر قرار داده و با استفاده از یک چاقو یک شکاف روی شیرینی ایجاد کنید تا مثل دانه قهوه شود. سپس شیرینی قهوه را به مدت ۱۸ تا ۲۵ دقیقه در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد بپزید.