مواد اولیه :
- کره ۳۲۰ گرم
- شکر و آرد از هر کدام ۲۰۰ گرم
- زرده تخممرغ دو عدد
- بیکینگ پودر و پودر کاکائو از هر کدام دو قاشق مرباخوری
- شکلات چیپسی ۱۰۰ گرم
- کنجد ۵۰ گرم
طرز تهیه:
شیرینی کنجدی، از آن دست شیرینیهایی است که خیلی راحت میتوانید آن را تهیه کنید، فقط کافی است دستور طبخ آن را بدانید.
ابتدا باید کره و شکر را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود. پس از این مرحله زردهها را اضافه کرده و بعد از کمی هم زدن، پودر کاکائو، آرد و بیکینگ پودر را به مخلوط اضافه کنید. در پایان کنجد را درون مخلوط بریزید. سپس از خمیر گلولههای کوچکی به اندازه فندق برداشته و در دست گرد کرده و در سینی با فاصله بگذارید. روی هر شیرینی، دو عدد شکلات چیپسی گذاشته و درون فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید. به همین راحتی شیرینی کنجدی شما آماده است.