دوشنبه , ۷ اسفند ۱۳۹۶

شیرینی کنجدی

مواد اولیه :

  • کره ۳۲۰ گرم
  • شکر و آرد از هر کدام ۲۰۰ گرم
  • زرده تخم‌مرغ دو عدد
  • بیکینگ پودر و پودر کاکائو از هر کدام دو قاشق مرباخوری
  • شکلات چیپسی ۱۰۰ گرم
  • کنجد ۵۰ گرم

طرز تهیه:

شیرینی کنجدی، از آن دست شیرینی‌هایی است که خیلی راحت می‌‌توانید آن را تهیه کنید، فقط کافی است دستور طبخ آن را بدانید.

ابتدا باید کره و شکر را با همزن بزنید تا کرم رنگ شود. پس از این مرحله زرده‌ها را اضافه کرده و بعد از کمی هم زدن، پودر کاکائو، آرد و بیکینگ پودر را به مخلوط اضافه کنید. در پایان کنجد را درون مخلوط بریزید. سپس از خمیر گلوله‌های کوچکی به اندازه فندق برداشته و در دست گرد کرده و در سینی با فاصله بگذارید. روی هر شیرینی، دو عدد شکلات چیپسی گذاشته و درون فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید. به همین راحتی شیرینی کنجدی شما آماده است.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top