سه شنبه , ۱ آبان ۱۳۹۷

شیرینی مارمالادی ادویه ای

مواد اولیه :


کره نرم شده                                                                         ۱ و ۴/۱پیمانه

 شکر                                                                                    یک پیمانه

 تخم‌مرغ                                                                                      دو عدد

 آرد                                                                                          سه پیمانه

 پودر کاکائو                                                               یک قاشق سوپخوری

 نمک                                                               نصف قاشق چایخوری

 بیکینگ‌پودر                                                                ۸/۱قاشق چایخوری

 پودر دارچین                                                                ۴/۱ قاشق چایخوری

پودر جوز هندی                                                               ۴/۱ قاشق چایخوری

پودر میخک                                                               ۸/۱قاشق چایخوری

 پودر بادام                                                                                  دو پیمانه

مارمالاد                                                               شش قاشق سوپخوری

 پودر قند                                                               سه قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

کره و شکر را با همزن برقی می‌‌زنیم تا پف کند تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی و با فاصله اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. پودر کاکائو، آرد، بیکینگ‌پودر، نمک و ادویه‌ها را با هم الک کرده و به تدریج به مواد افزوده و پودر بادام را نیز به خمیر اضافه می‌‌کنیم. سپس خمیر را در کیسه نایلونی قرار داده و در یخچال یک ساعت استراحت می‌دهیم. فر را با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم. روی سطح آرد پاشی شده خمیر را به قطر سه میلی متر باز کرده و با قالب‌ شیرینی مارمالادی قالب زده و در سینی فر می‌چینیم و در طبقه وسط فر به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه می‌پزیم. پس از پخت روی شیرینی‌های سوراخ دار را پودر قند پاشیده و روی شیرینی‌های دیگر مارمالاد می‌‌گذاریم. سپس هر دو آنها را روی هم گذاشته کمی فشار داده می‌‌دهیم.

 


نظر دادن بسته است.

Scroll To Top