دوشنبه , ۷ اسفند ۱۳۹۶

شیرینی مـیانپر گـردویی

مواد اولیه :

  • کره ۱۰۰ گرم
  • روغن جامد نصف پیمانه
  • گردو و شکر از هر کدام ۱/۴فنجان
  • ماست دو قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر و مغز هل از هر کدام یک قاشق چایخوری
  • تخم‌مرغ یک عدد
  • آرد و پودر قند به میزان لازم
  • دارچین یک قاشق مرباخوری
  • روغن مایع نیم لیتر

 شیرینی محلی استان گیلان

طرز تهیه:

 حیف است در ایام عید طرز تهیه شیرینی از مردمان خوش قلب گیلان برایتان آموزش ندهیم.

ابتدا کره، روغن جامد، ماست، بیکینگ پودر و تخم‌مرغ را با هم مخلوط کرده آرد را کم‌کم به آن اضافه کنید. در انتها به مدت نیم ساعت خمیر را با دست ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد. حال خمیر را در کیسه پلاستیکی ریخته و دو ساعت در یخچال بگذارید. گردو را درشت خرد کرده با شکر، دارچین و مغز هل مخلوط کنید.

روی سینی یا تخته مقداری آرد ریخته خمیر را با وردنه باز کنید تا به صورت یک ورق نازک در آید. با نعلبکی خمیر را به صورت دایره‌های مساوی در آورید. داخل این دایره یک قاشق بزرگ از مخلوط گردو بریزید، لبه‌هایش را به صورت نیم دایره بسته و در یک قابلمه کوچک پر از روغن سرخ کنید، روی شیرینی‌ها پودرقند بریزید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top