پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷

شیرینی نارگیلی با عسل

مواد اولیه :


کره                                                 ۱۲۵ گرم

 پودرقند                                                  ۱۱۰ گرم

 آرد                                                           ۲۲۵ گرم

 تخم‌مرغ                                                        یک عدد

 عسل                                        دو قاشق سوپخوری

 بیکینگ‌پودر          یک قاشق چایخوری

 پودر نارگیل                   یک و نیم پیمانه

طرز تهیه:

کره و پودر قند را با هم‌زن زده تا کرم رنگ شوند. تخم‌مرغ را نیز اضافه کرده و مجددا با همزن هم می‌زنیم. دو قاشق سوپخوری از پودر نارگیل را با عسل مخلوط می‌‌کنیم. سپس مخلوط عسل و نارگیل آرد و بیکینگ‌پودر الک شده را به مواد اضافه کرده و هم می‌زنیم. وقتی که مواد به شکل خمیر چسبناک در آمد آن را به اندازه گلوله‌های کوچکی در آورده، در پودر نارگیل می‌غلتانیم و در یک سینی چرب شده با فاصله مناسب می‌چینیم. دستگاه مایکروویو را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده و شیرینی‌ها را روی سه پایه کوتاه به مدت ۱۰دقیقه در دستگاه قرار می‌‌دهیم و بعد از سرد شدن، شیرینی‌ها را در یک ظرف دربسته می‌چینیم.

نکتــه:

با این میزان مواد می‌توانیم ۴۰ عدد شیرینی درست کنیم.

این شیرینی در یک ظرف در بسته و در یخچال تا یک ماه قابل نگهداری است.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top