مواد اولیه :
روغن یک پیمانه
شکر یک پیمانه
تخممرغ دو عدد
شیر نصف پیمانه
آرد سفید ۲۵۰ گرم
آرد برنج ۲۵۰ گرم
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
تخم خرفه یا پودر پسته برای تزیین به میزان لازم
طرز تهیه:
روغن و شکر را با هم خوب زده تا سفید شود. تخممرغها را یکی یکی افزوده و هر بار میزنیم. شیر را افزوده سپس آردها را با بیکینگ پودر مخلوط کرده و الک میکنیم و آرام آرام به مواد اضافه نموده تا جایی که خمیر نرم و لطیفی به وجود آید و به دست نچسبد. خیمر را در محیط آشپزخانه یک ساعت استراحت داده سپس با وردنه به قطر نیم سانتیمتر باز کرده و قالب میزنیم. روی آن تخم خرفه یا پودر پسته پاشیده و در سینی فر میچینیم و در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه قرار میدهیم.