چهارشنبه , ۲۴ مرداد ۱۳۹۷

شیرینی نان گردویـی

مواد اولیه :


  • زرده تخم‌مرغ شش عدد
  • پودر قند ۱۵۰ گرم
  • مغز گردو ۳۰۰ گرم
  • وانیل ۱/۴قاشق مرباخوری

 

طرز تهیه:

 از جمله‌ شیرینی‌هایی است که در ایام نوروز طرفداران زیادی دارد. طرز تهیه نان گردویی را فرا بگیرید.

زرده تخم‌مرغ، پودرقند و وانیل را در ظرفی بریزید و با همزن برقی بزنید تا به رنگ زرد بسیار کم‌رنگ در آید و مایه غلیظ و کشدار شود. مغز گردوها را به اندازه نخود خرد کرده به مایه بیفزایید و با قاشق هم بزنید روی کف سینی شیرینی‌پزی را یک ورق کاغذ روغنی بیندازید با قاشق مرباخوری گلوله‌های کوچکی از مایه روی کاغذ بگذارید. سینی را روی طبقه وسط فر که ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید بگذارید. پس از ۱۰ تا ۱۵ دقیقه وقتی که نان‌ها طلایی شدند از فر بیرون بیاورید. پس از سرد شدن از کاغذ جدا کرده و در ظرف بچینید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top