دوشنبه , ۷ اسفند ۱۳۹۶

شیرینی پاپیون دارچینی

مواد اولیه :


  • آرد دو و نیم پیمانه
  • پودر شکر یک پیمانه
  • دارچین دو قاشق سوپخوری
  • بیکینگ‌پودر نصف قاشق چایخوری
  • کره ۱۵۰ گرم
  • تخم‌مرغ دو عدد

 

طرز تهیه:

 آرد، پودر شکر الک‌شده، دارچین و بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط کرده و کره تکه‌تکه شده و تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید. سپس قالب زده و در سینی فر چرب شده چیده و در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۰ الی ۱۲ دقیقه قرار دهید و پس از خنک شدن آنها را از سینی جدا کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top