پنج شنبه , ۲۳ آذر ۱۳۹۶

شیرینی پرتقالی

مواد اولیه :

  • تخم‌مرغ یک عدد
  • شکر یک و نیم پیمانه
  • آب پرتقال یک پیمانه
  • بیکینگ‌پودر ۱/۸ قاشق چایخوری
  • پوست پرتقال رنده‌شده یک عدد
  • کره آب شده سه قاشق سوپخوری
  • آرد به میزان لازم

طرز تهیه:

زرده تخم‌مرغ را جدا کرده و با شکر، آب پرتقال، رنده پوست پرتقال و کره مخلوط می‌‌کنیم. آرد و بیکینگ‌پودر را به مواد اضافه می‌‌کنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبد. بعد با وردنه باز می‌‌کنیم و به شکل دلخواه قالب زده و روی آن سفیده تخم‌مرغ می‌‌زنیم و در فری که از قبل گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه قرار می‌‌دهیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top