سه شنبه , ۱ آبان ۱۳۹۷

شیرینی پروانه ای

مواد اولیه :


آرد سفید                                                                        ۵۰۰ گرم

 روغن                                                                        ۲۲۵ گرم

 پودرقند                                                                        ۱۶۰ گرم

 هل ساییده شده                                                        یک قاشق چایخوری

 زعفران حل شده                                           یک قاشق مرباخوری

 بادام زمینی خرد شده                                                  نصف پیمانه

طرز تهیه:

ابتدا روغن را با پودر قند و زعفران مخلوط کرده سپس آرد سفید را به همراه تکه‌های خرد شده بادام زمینی و هل به آن اضافه می‌‌کنیم و بعد از مخلوط کردن، خمیر را کمی ورز داده و به مدت دو ساعت درون یخچال می‌گذاریم. بعد از آن خمیر را بر روی یک سطح صاف باز کرده و با قالب‌های پروانه‌ای شکل قالب می‌زنیم. فر را از قبل به مدت ۱۵ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد(۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم می‌‌کنیم. کف سینی فر را با کاغذ مخصوص شیرینی پوشانده و خمیرهای قالب زده را درون سینی می‌‌چینیم و در طبقه وسط فر به مدت ۲۵ دقیقه قرار می‌دهیم. وقتی که زیر شیرینی‌ها طلایی شد سینی را از فر خارج می‌‌کنیم و پس از سرد شدن، شیرینی‌ها را در یک ظرف مخصوص دردار چیده و در جای خشک و خنک نگهداری می‌‌کنیم. نیازی به گذاشتن شیرینی‌ها در یخچال نیست.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top