- آرد سفید ۲۰۰ گرم
- پودرقند ۹۰ گرم
- روغن یا کره ۱۲۰ گرم
- وانیل به میزان لازم
طرز تهیه:
روغن، پودرقند و وانیل را با هم مخلوط میکنیم. آرد را کمکم به مایه اضافه کرده و هم میزنیم تا خمیر نرمی به دست آید. این خمیر به مدت دو ساعت نیاز به استراحت دارد. سپس خمیر را به قطر نیم سانت باز کرده و قالب میزنیم. شیرینیها را در سینی فر چیده و روی آنها کمی سفیده تخممرغ میمالیم و در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه میگذاریم. آنها از سینی جدا کرده و در ظرف مورد نظر میچینیم.
نکته:
این شیرینی را میتوان با دارچین، کاکائو و… درست کرد.