سه شنبه , ۴ مهر ۱۳۹۶

شیرینی چای

مواد اولیه :

  • آرد سفید ۲۰۰ گرم
  • پودرقند ۹۰ گرم
  • روغن یا کره ۱۲۰ گرم
  • وانیل به میزان لازم

طرز تهیه:

روغن، پودرقند و وانیل را با هم مخلوط می‌کنیم. آرد را کم‌کم به مایه اضافه کرده و هم می‌زنیم تا خمیر نرمی به دست آید. این خمیر به مدت دو ساعت نیاز به استراحت دارد. سپس خمیر را به قطر نیم سانت باز کرده و قالب می‌زنیم. شیرینی‌ها را در سینی فر چیده و روی آنها کمی سفیده تخم‌مرغ می‌مالیم و در فر با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه می‌گذاریم. آنها از سینی جدا کرده و در ظرف مورد نظر می‌چینیم.

نکته:

این شیرینی را می‌توان با دارچین، کاکائو و… درست کرد.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top