مواد اولیه :
مغز گردو ۱۳ گرم
شکر ریز ۲۰۰ گرم
پودر کیک یا پودر شیرینی ۷۰ گرم
سفیده تخممرغ ۱۱۰ گرم
سرکه یک قاشق غذاخوری
وانیل ۴/۱ قاشق چایخوری
روغن مایع یک قاشق غذاخوری
خلالبادام به میزان لازم
طرز تهیه:
مغز گردو، پودر کیک و شکر را با هم مخلوط میکنیم. سفیده تخممرغ را هم میزنیم. سپس همه مواد را در غذاساز ریخته و میکس میکنیم و روی حرارت گذاشته مرتب هم میزنیم تا ذرات شکر حل شود. وقتی مواد داغ شد از روی حرارت برداشته و میگذاریم بماند تا سرد شود. بعد از سرد شدن در نایلون میریزیم و سر نایلون را کمی سوراخ میکنیم در سینی کاغذ روغنی گذاشته و این مواد را با فاصله در سینی قرار میدهیم و روی شیرینیها خلال میگذاریم ۱۵ دقیقه استراحت داده سپس در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار میدهیم.
نکتـه:
میتوانید به جای نایلون از قیف استفاده کنید.