سه شنبه , ۱ آبان ۱۳۹۷

شیرینی گردویی

مواد اولیه :


مغز گردو                                    ۱۳ گرم

 شکر ریز                                    ۲۰۰ گرم

پودر کیک یا پودر شیرینی                                    ۷۰ گرم

 سفیده تخم‌مرغ                                    ۱۱۰ گرم

 سرکه                                    یک قاشق غذاخوری

 وانیل                                    ۴/۱ قاشق چایخوری

 روغن مایع                                    یک قاشق غذاخوری

 خلال‌بادام                                                   به میزان لازم

طرز تهیه:

مغز گردو، پودر کیک و شکر را با هم مخلوط می‌کنیم. سفیده تخم‌مرغ را هم می‌زنیم. سپس همه مواد را در غذاساز ریخته و میکس می‌کنیم و روی حرارت گذاشته مرتب هم می‌زنیم تا ذرات شکر حل شود. وقتی مواد داغ شد از روی حرارت برداشته و می‌گذاریم بماند تا سرد شود. بعد از سرد شدن در نایلون می‌ریزیم و سر نایلون را کمی سوراخ می‌کنیم در سینی کاغذ روغنی گذاشته و این مواد را با فاصله در سینی قرار می‌دهیم و روی شیرینی‌ها خلال می‌گذاریم ۱۵ دقیقه استراحت داده سپس در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار می‌دهیم.

نکتـه:

می‌توانید به جای نایلون از قیف استفاده کنید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top