جمعه , ۲۴ آذر ۱۳۹۶

شیرینی گوش فیل

مواد اولیه :

  • آرد ۵۰۰ گرم
  • روغن و آب از هر کدام ۲۵۰ گرم
  • روغن برای سرخ کردن ۲۰۰ گرم
  • دانه هل شش عدد
  • خلال پسته ۵۰ گرم
  • بیکینگ‌پودر یک قاشق مرباخوری
  • پودر قند ۱۰۰ گرم

طرز تهیه برای چهار نفر

آرد را در ظرفی ریخته، روغن و آب را به تناوب و کم‌کم به آن می‌افزاییم و مرتبا هم می‌زنیم تا به شکل خمیر درآید. مدتی خمیر به دست آمده را ورز می‌دهیم تا به دست نچسبد و سپس به مدت نیم ساعت روی آن را می‌پوشانیم. خمیر آماده شده را به شش قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را با وردنه روی تخته چوبی که قبلاً با کمی‌آرد پوشیده شده صاف می‌کنیم تا به شکل دایره درآیند. دایره ها را تقسیم می کنیم.سپس آنها را به شکل پاپیون و بیضی بزرگ در می‌آوریم.

 روغن که داغ شد قطعات آماده شده را در آن قرار می‌دهیم. بلافاصله پف می‌کند و بر می‌گردانیم. طرف دیگر هم که سرخ شد از روغن خارج کرده روی یک آبکش می‌گذاریم  تا روغن اضافه آن خارج شود. روی شیرینی را همانطور که گرم است پودر قند می‌ریزیم و هل و خلال پسته را ساییده و روی همه شیرینی‌ها قرار می‌دهیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top