سه شنبه , ۴ مهر ۱۳۹۶

شکلات‌های میوه‌ای

مواد اولیه :


  • میوه گلسه یا میوه خشک ۱۰۰ گرم
  • خمیر مارسیپان ۱۵۰ گرم
  • شکلات تخته‌ای ۱۰۰ گرم

طرز تهیه:

 خمیر مارسیپان را به اندازه گردو در دست گلوله کنید، سپس کمی با فشار دست میان آن را باز کرده و میوه گلسه را در داخل آن قرار داده دوباره خمیر را جمع و گلوله کنید، گلوله‌ها را ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. در این فاصله شکلات‌ها را تکه‌تکه کرده و روی حرارت بخار آب حل کنید، حالا گلوله‌های مارسیپانی را از یخچال درآورده در شکلات غوطه‌ور کرده و روی کاغذ روغنی بچینید تا دوباره شکلات سرد و بسته شود. شما می‌توانید شکلات‌ها را با انواع ترافل یا شکلات سفید تزیین کنید.

 نکته:

خمیر مارسیپان را می‌توان از فروشگاه‌های لوازم قنادی خریداری کرد.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top