پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷

شکلات گردویی

مواد اولیه :



کره                                            ۱۲۰ گرم

 پودر کاکائو                                    ۱۵ گرم

 تخم‌مرغ                                        یک عدد

 شکر                                     نصف پیمانه

 خلال پسته                  دو قاشق غذاخوری

 گردوی خرد شده                 نصف پیمانه

 بیسکویت                                  ۱۰۰ گرم

رنده پوست پرتقال                       دو قاشق چایخوری

طرز تهیه

کره و پودر کاکائو را روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا کاکائو در کره حل شود. تخم‌مرغ و شکر را با همزن می‌زنیم و سپس به مخلوط کره و پودر کاکائو اضافه می‌کنیم و در حدی روی حرارت، مایع را هم می‌زنیم که فقط ذرات شکر حل شود، ولی اصلا نجوشد و یک‌دست شود، آن‌گاه از روی حرارت برداشته و می‌گذاریم کمی خنک شود. نیمی از بیسکویت ساده را پودر کرده، نیم دیگر را خرد می‌کنیم و پس از مخلوط کردن بیسکویت‌ها با خلال پسته، گردو و رنده پوست پرتقال آنها را با مایه خنک شده کاکائو مخلوط می‌کنیم تا شکل خمیری بگیرد. یک تکه فویل را باز کرده و مواد شکلات را روی آن ریخته، فرم ساندویچی به مواد داده و کاملا به هم فشار می‌دهیم و با پوشش فویل به مدت یک روز در فریزر قرار می‌گذاریم. پس از آن برش‌های منظم به شکلات زده و در ظرف می‌چینیم.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top