سه شنبه , ۱ آبان ۱۳۹۷

شیرینی بادامی

مواد اولیه :

  • آرد سفید ۵۰۰ گرم
  • پودر بادام ۲۰۰ گرم
  • پودر قند و روغن هر کدام ۳۰۰ گرم
  • روغن ۳۰۰ گرم
  • زرده تخم مرغ دو عدد

طرز تهیه:

روغن، پودرقند و زرده تخممرغ را با هم مخلوط میکنیم و با همزن میزنیم تا نرم و لطیف شود، سپس پودر بادام و آرد را ریخته با دست ورز میدهیم تا چسبندگی پیدا کند. خمیر را یکی، دو ساعت میگذاریم تا بماند. بعد از این مدت خمیر را روی تخته به قطر نیم سانتیمتر باز میکنیم. با قالب بادامی شکل قالب میزنیم و روی آن را با قلممو سفیده تخممرغ میمالیم و کمی پودر بادام روی هر شیرینی میپاشیم. در فر با حرارت ۳۰۰ درجه فارنهایت (۰۵۱ درجه سانتیگراد) به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه میگذاریم تا بپزد.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top