مواد اولیه :
- آرد سفید ۵۰۰ گرم
- پودر بادام ۲۰۰ گرم
- پودر قند و روغن هر کدام ۳۰۰ گرم
- روغن ۳۰۰ گرم
- زرده تخم مرغ دو عدد
طرز تهیه:
روغن، پودرقند و زرده تخممرغ را با هم مخلوط میکنیم و با همزن میزنیم تا نرم و لطیف شود، سپس پودر بادام و آرد را ریخته با دست ورز میدهیم تا چسبندگی پیدا کند. خمیر را یکی، دو ساعت میگذاریم تا بماند. بعد از این مدت خمیر را روی تخته به قطر نیم سانتیمتر باز میکنیم. با قالب بادامی شکل قالب میزنیم و روی آن را با قلممو سفیده تخممرغ میمالیم و کمی پودر بادام روی هر شیرینی میپاشیم. در فر با حرارت ۳۰۰ درجه فارنهایت (۰۵۱ درجه سانتیگراد) به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه میگذاریم تا بپزد.