چهارشنبه , ۹ مهر ۱۳۹۹

شیرینی بژی

تهیه شیرینی,شیرینی کشمشی 

 

 

مواد لازم :

 

شیر ۱ پیمانه
روغن حیوانی یک سوم پیمانه
رازیانه یا زیره ۲ قاشق غذا خوری
شکر نصف پیمانه
آرد (آرد مخصوص نان سنگک) ۴ پیمانه
پکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذا خوری
روغن برای سرخ کردن

 

 

طرز تهیه :

 

ابتدا رازیانه یا زیره را آسیاب نموده و  با شیر،شکر،روغن حیوانی و زعفران دم کرده مخلوط نمایید.بکینگ پودر و آرد را در ظرفی ریخته و شیر را به آن اضافه کنید و آرام ورز دهید تا خمیر شود و به دست نچسبد.

خمیر شیرینی بژی را در نایلکسی به مدت چند ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس از خمیر به اندازه یک گردو گلوله های کوچکی برداشته و با وردنه صاف نمایید و خمیر را لوله کرده و در روغن سرخ کنید.شیرینی بژی مخصوص کرمانشاه بوده و میتوان از آن به عنوان نان صبحانه استفاده نمود.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top