دوشنبه , ۷ مهر ۱۳۹۹

شیرینی ساق عروس

ساقه عروس

 

مواد لازم:

 

آرد ۱/۵ پیمانه
زرده تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
شیر یک دوم پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
سفیده تخم مرغ ۱ عدد

 

 

مواد داخل ساق عروس:

 

پودر قند یک دوم پیمانه
پودر بادام یک پیمانه
هل ۱ قاشق چای خوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
شربت بار به میزان لازم

 

 

طرز تهیه:

شیر، روغن، زرده تخم مرغ، وانیل و بیکینگ پودر را با هم زن بزنید.

 

آرد را کم کم اضافه کرده تا حدی که  خمیر نرم و لطیفی به دست آید.

 

خمیر را کمی ورز داده و سپس بگذارید نیم ساعت استراحت کند.

 

از خمیر کمی برداشته و به صورت خمیر باقلوا، نازک پهن کنید، سپس به دور نی چوبی (قلم خطاطی) بپیچید و با سفیده تخم مرغ لبه آن را به هم بچسبانید.

 

خمیر را با چاقو، به قطعات دو سانتی متری برش داده و داخل روغن داغ سرخ کنید.

 

سپس قلم را از داخل آن خارج نموده و مواد میانی را با هم مخلوط کنید و داخل نی های سرخ شده را از این مواد پُر کنید.

 

یک سر نان شیرینی ها را بهشربت بار آغشته کرده سپس داخل پودر پسته یا کنجد بزنید و در ظرف بچینید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top