پنج شنبه , ۲۴ آبان ۱۳۹۷

شیرینی شکر پاره زنجبیلی

مواد اولیه :



آرد قنادی                                      ۶۰۰ گرم

 پودر شکر                                       ۵۰۰ گرم

 پودر زنجبیل                                       ۴۰ گرم

 روغن صاف قنادی                           ۴۲۰ گرم

 روغن جامد                                       ۲۰۰ گرم

 نمک                                       ۱/۸ قاشق چایخوری

طرز تهیه

فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم. پودر شکر و روغن صاف را با دور تند همزن برقی به مدت هفت دقیقه می‌زنیم تا کاملا رنگ آن سفید شده و حجم بگیرد. سپس روغن جامد را افزوده و پنج دقیقه دیگر به هم زدن ادامه می‌دهیم. زنجبیل را نیز افزوده و پس از یکی، دو دقیقه مخلوط کردن،‌ آرد و نمک را کم‌کم می‌افزاییم تا خمیر چسبنده‌ای حاصل شود. خمیر را داخل قیف با ماسوره ستاره‌دار ریخته و در سینی فر شکوفه می‌زنیم. شیرینی‌ها را در طبقه وسط فر به مدت ۱۵ تا ۲۵ دقیقه می‌پزیم.

نکــته

آرد و نمک را قبل از استفاده با هم الک کنید.

سینی فر نیاز به چرب شدن ندارد.

می‌توانید روی شیرینی‌ها از پودر پسته، بادام یا گردو و همچنین از خلال مغزها استفاده کنید.

 پس از خنک شدن، شیرینی‌ها را از سینی جدا کنید.

اشکال مختلفی را می‌توان با قیف به شیرینی داد.

آرد و روغن  صاف قنادی را می‌توانید از فروشگاه‌های مخصوص لوازم قنادی تهیه نمایید.

نظر دادن بسته است.

Scroll To Top