مواد اولیه :
آرد قنادی ۶۰۰ گرم
پودر شکر ۵۰۰ گرم
پودر زنجبیل ۴۰ گرم
روغن صاف قنادی ۴۲۰ گرم
روغن جامد ۲۰۰ گرم
نمک ۱/۸ قاشق چایخوری
طرز تهیه
فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم. پودر شکر و روغن صاف را با دور تند همزن برقی به مدت هفت دقیقه میزنیم تا کاملا رنگ آن سفید شده و حجم بگیرد. سپس روغن جامد را افزوده و پنج دقیقه دیگر به هم زدن ادامه میدهیم. زنجبیل را نیز افزوده و پس از یکی، دو دقیقه مخلوط کردن، آرد و نمک را کمکم میافزاییم تا خمیر چسبندهای حاصل شود. خمیر را داخل قیف با ماسوره ستارهدار ریخته و در سینی فر شکوفه میزنیم. شیرینیها را در طبقه وسط فر به مدت ۱۵ تا ۲۵ دقیقه میپزیم.
نکــته
آرد و نمک را قبل از استفاده با هم الک کنید.
سینی فر نیاز به چرب شدن ندارد.
میتوانید روی شیرینیها از پودر پسته، بادام یا گردو و همچنین از خلال مغزها استفاده کنید.
پس از خنک شدن، شیرینیها را از سینی جدا کنید.
اشکال مختلفی را میتوان با قیف به شیرینی داد.
آرد و روغن صاف قنادی را میتوانید از فروشگاههای مخصوص لوازم قنادی تهیه نمایید.